понеділок, 13 травня 2013 07:00

У сироїда Руслана Лозояра на лисинах відросло волосся

 

Киянин 40-річний Руслан Лозояр із клубу "Сироїдна Україна" не вживає вареної їжі чотири роки. Харчується сирими овочами, фруктами, горіхами. На самих лише трав'яних настоях жив 30 діб. Завдяки голодуванню й сироїдінню вилікував запалення суглобів. Останні 15 років жодного разу не хворів грипом. На лисинах відросло волосся, відбілилися зуби.

— Малим любив походи з ночівлями. Спав на тонкому коврику й застудився. У 14 років ноги крутило, як у старого діда. Щоб вилікуватися, почав займатися йогою, перейшов на вегетаріанство, згодом на змішане сироїдіння. Їв овочі, фрукти й запарені каші. Потім виключив і злакові. З чистого сироїдіння перейшов на моно: за раз їм один вид їжі — тільки горіхи чи яблука. Батьки казали, що я займаюся єрундою, але коли вилікувався, перестали чіплятися.

Руслан консультує людей, які хочуть стати сироїдами. Починають з очищення організму від паразитів, п'ють джерельну або талу воду.

— Бутильована не підходить, бо мертва, часто з добавками від псування. Раджу заморожувати, а потім зливати 10-15 відсотків. Зверху збирається все шкідливе. Решту можна пити й заряджати. Дякувати воді, просити її, щоб вилікувала. Вранці треба випивати півлітра й ще півтора — по 100 грамів через кожну годину.

Потім відмовляються від м'яса, кави, чаю, шоколаду, магазинних молочних продуктів, дріжджового хліба. Переходять на вегетаріанство.

— Під час кипіння вода і все, що в ній вариться, стає мертве. Зникає жива енергія рослин.

Згодом стають сироїдами й фруктоїдами — харчуються виключно фруктами. Найвищий рівень — праноїдіння.

— Прана — це енергія, духовна їжа. Праноїди тільки п'ють воду. Їх ще називають сонцеїдами. Беруть енергію з простору, сонця, повітря, рослин, землі. Вони її зчитують, тоді в організмі можуть перетворювати кисень на білок.

У перший місяць сироїдіння очищується організм. За два-три сироїди відчувають легкість, бадьорість. Здорових і активних клітин стає більше, вони знищують хворі. Так стримували ріст ракових пухлин.

— Був у мене 33-річний чоловік, який любив фаст-фуди, кока-колу. Це прискорило рак шлунка. Він пройшов перший курс хіміотерапії, полисів. У такі моменти люди готові робити будь-що, аби видужати. Звернувся до мене. Перше, що зробили — викинули всі таблетки. Три дні їв тільки салати, наступні три — пив лише воду. Далі знов салати. За 40 днів вивів з організму всю хімію й перейшов на сухе голодування. Добу навіть води не пив. Потім дійшов до трьох діб. У цей час ріст клітин замирав, потім здорові вбивали хворі. Четвертий рік живе без раку. Став бадьорий, займається йогою, волосся відросло. Ще був випадок розсмоктування кісти грудей у 28-річної жінки.

Від сирої їжі в перший тиждень починає краще працювати шлунок. За місяць організм очищується і зникають запахи. Руслан Лозояр проводив експеримент — п'ять днів не мився, але тіло не мало поганого запаху. Пояснює це тим, що сира їжа виводить інфекції, грибки, токсини. За життя їх назбирується до 12 кг. Пік — у 40 років, тому в цьому віці найбільше хворіють. У 60 організм зношений настільки, що сироїдіння протипоказано. Каже, загострення хронічних недуг і перехід на сироїдіння — це завеликий стрес для організму.

Худнуть на 25 кілограмів

У сироїдів можуть відновитися залічені недуги. Тому на нове харчування переходять протягом півроку. Щомісяця 10-15% раціону замінюють на сирі овочі, фрукти. В цей час буде снитися м'ясо, від вимивання кальцію можуть мліти руки, випадати зуби. Часто лисіють, але згодом волосся відростає.

— Організм перелаштовується, виходять шлаки. Люди худнуть на 25-30 кілограм. Я в перший рік похудав на 36 кілограм, — каже Руслан Лозояр. — Після перебудови організм набирає вагу, але жирових відкладень немає. Зараз важу 75.

У сироїдів бувають харчові зриви. Під впливом родичів, реклами й вигляду їжі не стримуються і знов починають їсти м'ясо, шоколад. Для організму це додатковий стрес. Можна різко набрати вагу, спровокувати хвороби печінки, нирок, шлунка.

Зараз ви читаєте новину «У сироїда Руслана Лозояра на лисинах відросло волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі