пʼятниця, 17 грудня 2010 08:45

"Підшкірний кліщ легко передається дітям"

"Демодекоз замучив зовсім. Та ще й на дитину перейшов. Читала рекомендації Тетяни Павлівни Радіонової щодо цієї хвороби, але загубила вирізку з газети. Надрукуйте, будь ласка, її рекомендації ще раз".

Вікторія Кузьменко з Дніпропетровська

Демодексом називають підшкірного кліща, який заводиться у сальних залозах обличчя, шиї, фолікулах вій, волоссі на шкірі. Він проявляється у вигляді прищів, висипів, гнійничків, виразок, червоних плям на обличчі.

— Захворювання прогресує тоді, коли порушується імунітет. Це часто буває при проблемах діяльності сальних залоз, гастритах і, звичайно, великих стресах. Іноді пусковим чинником хвороби може бути навіть дорога косметика з гормональними та біологічними добавками, надмірне захоплення лазнею або засмагою. Адже демодекс активізується при різких перепадах температури: холод, спека, — пояснює відома українська травниця Тетяна Радіонова.

Розповідає, що кліщ механічно подразнює шкіру, спричинюючи свербіння. Організм отруюють продукти його життєдіяльності. Під час хвороби у чоловіків спостерігається погіршення роботи передміхурової залози, в жінок — зміни у щитовидці.

— Хворому слід вилучити з раціону гостру, смажену, жирну їжу, каву, шоколад, овочі, фрукти з червоним пігментом, алкоголь. Відрегулюйте роботу кишківника, уникайте стресових ситуацій. А найголовніше — ґрунтовно пролікуйте демодекоз та закріпіть результат! Тоді кліщі не матимуть можливості розмножуватися далі. Пам'ятайте: хвороба не минає сама і може передаватися всім членам сім'ї, особливо дітям, — підкреслює травниця.

Для лікування недуги Тетяна Павлівна виготовляє комплекс: збір із цілющих трав і коріння, протирання і мазь. Трав'яний збір для вживання всередину усуває запальні процеси й не дає кліщу живитися. Протирання та мазь усувають зовнішні прояви демодекозу. Позитивна динаміка помітна вже на третій-четвертий день. Комплекс не має негативних побічного впливу і допоможе вам вилікувати демодекоз без антибіотиків і гормональних препаратів.

"Завдяки Тетяні Павлівні врятували сина від підшкірного кліща. На обличчі були ніби величезні фурункули. За допомогою трав'яних ліків Радіонової за два тижні все минуло", — пише родина Іщенків із Севастополя.

Дізнатися про лікувальний комплекс детальніше можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Підшкірний кліщ легко передається дітям"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі