понеділок, 02 липня 2018 07:26

П'ятого липня обережно поводьтеся з гострими предметами

МЕДИЧНИЙ ГОРОСКОП НА ЛИПЕНЬ

1–2 Вдалий час для профілактики серцево-судинних захворювань. Контролюйте показники артеріального тиску. Не варто весь день бути на ногах. Можуть з'явитися набряки.

3–4 Збої в роботі ендокринної системи. Діабетикам слід дотримуватися порад лікаря. У жінок клімактеричного віку погіршиться здоров'я.

5–7 Обережно поводьтеся з гострими предметами. Будьте пильні за кермом. Поранення супроводжуватимуться сильною кровотечею.

8–9 У ці дні не переохолоджуйте горло. Існує загроза захворіти на ангіну. Голосовим зв'язкам шкодитиме велике напруження. Розпочніть лікування шкіри.

10–11 Дні напередодні сонячного затемнення. Відмовтеся від алкоголю. Не вживайте гострі й жирні страви. Уповільнюються процеси очищення організму від шлаків.

12–13 Молодик. Сонячне затемнення. Період загального ослаблення організму. Погіршується стан здоров'я астматиків і алергіків.

14–15 Можливі напади стенокардії. Виникатиме задишка при підйомі сходами. Дозуйте фізичні навантаження. Пийте заспокійливе.

16–17 Можна видаляти мозолі й нарости на ногах. Зробіть теплі ванночки для ніг. Користуйтеся рецептами народної медицини.

18–19 Не перевантажуйте нирки. Виникатимуть проблеми з виведенням рідини з організму. Імунітет буде слабким. Збільшиться кількість хворих на застуду.

20–22 Вагітним жінкам необхідно більше відпочивати. Не варто провокувати передчасні пологи. У ці дні дітей не слід відлучати від грудей. У малюків може з'явитися алергія.

23–24 Погіршується обмін речовин. Не перевантажуйте шлунок. Дайте можливість м'язам повноцінно працювати. Слідкуйте за своєчасним випорожненням кишечника.

25–27 Місяць уповні. Повне місячне затемнення. Період за­гос­трення психічних хвороб. Тур­бува­тиме безсоння й безпричинні страхи. Підвищиться агресивність тварин.

28–29 Слідкуйте за поставою. Забезпечте зручне положення спини під час роботи. Частіше розправляйте плечі. Протезування й лікування зубів буде успішне.

30–31 Перегляньте режим харчування. Час підібрати нову дієту. Приділіть увагу догляду за шкірою. Розпочніть новий курс масажу.

Зараз ви читаєте новину «П'ятого липня обережно поводьтеся з гострими предметами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі