четвер, 28 вересня 2006 17:41

При хронічних ангінах лікуйте шлунок

1, 27, 28 — Не бажано лікувати селезінку, зуби та кісткову систему. Можливі проблеми із жовчним міхуром. Бережіть коліна. Рекомендую утриматися від гострої та смаженої їжі.

2, 3, 29, 30, 31 — Треба лікувати нервову систему. Добре виспіться і погуляйте у лісі. А від лікування кришталика ока та вен на ногах краще утриматися.

4, 5 — Не рекомендовано проводити операції на ступнях ніг. Може погано діяти анестезія. Краще утриматися від вживання спиртного, втрачається  почуття міри. Обережно при отруєннях. Клінічна картина може бути нечіткою, тому складно поставити діагноз.

6, 7 — Перенесіть відвідини перукарні та манікюрного салону на інші дні, бо може погіршитися стан нігтів та волосся. Небезпечно видаляти вугрі та прищі на обличчі — можете занести інфекцію.

8, 9 — Протипоказані втручання в горло, гортань і голосові зв"язки. При хронічних ангінах лікуйте шлунок. В разі загострення хвороби замініть інгаляції холодними компресами на горло, щоб зупинити гіперемію і цим зняти запалення.

З 10 по 13 жовтня — Не лікуйте легень та бронхів. Пр хронічних недугах уникайте фізичного навантаження. Рекомендуємо (при хронічних бронхітах і астмі) щоранку обливатися до пояса холодною водою. Ця процедура розширяє вени в легенях і посилює процес евакуації слизу.

13, 14 — Йде природна чистка шлунка, підшлункової залози і наднирковиків. Не бажано вживати смажену, дуже гарячу, холодну чи гостру їжу.

15, 16 — При хронічній хворобі серця заборонені фізичні навантаження. Рекомендовані легкі прогулянки, вживання винограду або родзинок.

17, 18, 19 — Небажані хірургічні втручання в жовчний міхур, а також гостра, смажена і засолона їжа. Рекомендовано пити жовчогінні трави.

20, 21 — Не раджу чіпати нирки. При запаленні чи сечокам"яній хворобі не можна вживати часник, гострі приправи та алкоголь.

22, 23, 24 — Рекомендовані гарячі ванни. Забороняється сидіти на холодному та сирому, вживати алкоголь, а надто пиво. Не варто лікувати сечовий міхур та статеві органи.

25, 26 — Покладіть на півгодини гарячу грілку на печінку і пийте гаряче молоко. Воно — найліпший нейтралізатор токсинів, зокрема в разі хімічних отруєнь. Цього дня інакше лікувати печінку не можна.

Зараз ви читаєте новину «При хронічних ангінах лікуйте шлунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі