понеділок, 03 вересня 2012 07:15

Поліартрит піддається лікуванню

Галину Могилу знають на Івано-Франківщині як поетесу. В неї вийшли дві збірки дитячої поезії. У 28 років Галину привезли із села Пуків до Інституту технологій оздоровлення "Нове у медицині" двоє братів-далекобійників КамАЗом. Поклали в ліжко і попросили: "Зробіть що-небудь, бо в неї дуже болить".

Пацієнтці поставили діагноз інфекційний деформуючий поліартрит. Змалечку вона не вставала з ліжка, мати носила її до школи на плечах. Понад 10 років лікарі Інституту працювали з Галиною. Відкрили у Івано-Франківську відділення, щоб їй було ближче їздити на лікування. Зараз Галя вільно пересувається, навіть стрибає зі скакалкою. Може допомагати хворій матері. З п'єсами своєї другої збірки "Життя на маленькій сцені" їздить із дитячим колективом по області.

Випадки успішного лікування неординарних важких захворювань в Інституті технологій оздоровлення "Нове у медицині" не поодинокі. Метод, який допомагає навіть важкохворим, називають об'ємним пневмопресингом. Здійснюють його за допомогою медичного комплексу "Біорегулятор", яким прискорюють рух крові та лімфи судинами. В організмі людини 100 тис. км капілярів. Вплив на них дає змогу системно лікувати весь організм. В Україні за цим методом працюють лише Інститут технологій оздоровлення та організації, які придбали розроблений ним медичний комплекс "Біорегулятор-004М".

В Україні заклад діє 20 років. За цей час із державними науково-дослідними інститутами розробили методичні рекомендації до лікування приблизно 200 недуг. Серед них і цукровий діабет. За даними Медакадемії післядипломної освіти ім. Шупика, 10 сеансів на "Біорегуляторі" знижують добову дозу інсуліну на 6-10 одиниць. Прилад досліджують також на антарктичній станції "Академік Вернадський". Там довели, що він допомагає при серцево-судинних захворюваннях, нервових хворобах. Міністерство охорони здоров'я рекомендує лікарям використовувати "Біорегулятор" при епілепсії, аутизмі, дитячому церебральному паралічі. Національний медуніверситет радить його при глаукомі, астигматизмі, відшаруванні сітківки й інших недугах зору.

Усі напрацювання Інституту технологій оздоровлення захищені патентами на винаходи. Заклад нагороджений золотою медаллю Всесвітньої організації інтелектуальної власності, орденом Пирогова, відзнакою Міжнародної організації руху інвалідів-спинальників. Нещодавно Сократівський комітет на відкритому форумі науковців у Дубліні відзначив генерального конструктора Інституту академіка ЄАПН Ігора Таршинова нагородою "Ім'я в науці", його ім'я внесли до Всесвітнього реєстру видатних вчених.

Адреса: ІТО "Нове у медицині".

Київ, вул. Льва Толстого, 9а,

тел.: 0(44) 235 83 77, 0(44) 537 23 32.

www.itohealth.cоm.ua.

Зараз ви читаєте новину «Поліартрит піддається лікуванню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі