понеділок, 24 грудня 2012 05:00

Організм швидко знесилюватиметься

Медичний гороскоп на січень 2013 року

1 Реагуватимете на зміну атмосферного тиску. Хворим на стенокардію варто стежити за самопочуттям. Майте при собі ліки. Не вживайте тонізуючих препаратів і напоїв. Бережіть очі від феєрверку.

2-3 Погіршується перистальтика кишок. Загострюється геморой. Попереджайте розвиток закрепів. Не бажано їхати в далеку подорож. Акліматизація триватиме важко. Остерігайтеся харчових отруєнь.

4-5 Приділіть увагу шкірі обличчя. Видалення вугрів довірте косметологу. Запобігайте знежиренню шкіри рук. Можливі тріщини. Погіршується стан урологічних хворих.

6-8 Запобігайте захворюванням, що передаються статевим шляхом. Користуйтеся протизаплідними засобами. Не робіть абортів. Займіться профілактикою захворювань дихальних шляхів.

9-10 Дотримуйтесь помірності в усьому. Не переїдайте. Не зловживайте міцними напоями. Підвищується ламкість судин. Можлива алергія на фармпрепарати.

11-12 Молодик. Різкі рухи тулуба можуть призвести до зміщення хребців у попереку. Можливе защемлення нервових закінчень. Не носіть важкого. Непокоїтиме ревматичний біль. Не відвідуйте косметолога.

13-14 Знизьте інтенсивність тренувань. Організм швидко знесилюватиметься. Рухайтеся обережно, уникайте падіння. Можливий перелом кісток.

15-16 Найвразливіші будуть ступні. Не час видаляти мозолі й нарости на ногах. Обирайте зручне взуття. Знайдіть можливість походити босими по землі. Дослухайтеся до порад лікарів.

17-18 Остерігайтеся вуличних тварин. Не дражніть котів і собак. Вони можуть покалічити. Добре обробляйте поранення. Є небезпека зараження крові. У лежачих хворих може піднятися температура.

19-21 Перенапруження голосових зв'язок може призвести до втрати голосу. Говоріть тихіше. Відкладіть операції на горлі. Загострюються недуги щитоподібної залози. Не розпочинайте прийом гормональних препаратів.

22-23 Почніть день із дихальної гімнастики. Більше часу бувайте на свіжому повітрі. Погіршується епідемічна обстановка. Уникайте людних місць, не провідуйте хворих.

24-26 Не перевантажуйте шлунок. Займіться лікуванням сколіозу. Слідкуйте за поставою. Запишіться на прийом до стоматолога. Лікування і протезування зубів пройде вдало.

27-28 Місяць уповні. Відчуватиметься загальне погіршення самопочуття. Загострюватимуться захворювання серцево-судинної системи. Уникайте стресів. Приймайте теплу ванну на ніч.

29-31 Найвразливіший кишечник. Не ігноруйте біль в животі. Хворі на ентерит чи коліт мають дотримуватися суворої дієти. Почніть курс мануальної терапії. Запишіться до масажиста.

Зараз ви читаєте новину «Організм швидко знесилюватиметься». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі