понеділок, 28 травня 2012 05:15

Не можна видаляти родимки і нарости на тілі

Медичний гороскоп на Червень

01 Тримайте ноги у теплі. Сідати на холодну поверхню не слід. Не затримуйте сечовиділення. Можливий цистит. Відкладіть видалення каменів із сечогінних шляхів. Може підвищуватися температура.

02–03 Вагітним необхідно більше відпочивати. Можливі передчасні пологи. Аборти робити не можна. Підвищується ризик ускладнень.  Остерігайтеся харчових отруєнь.

04–05 Місяць уповні. Місячне затемнення. Уповільнюється процес виведення токсинів з організму. Печінка гірше справлятиметься з очищенням крові. Мінімізуйте прийом ліків.

06–07 Відвідувати стоматолога не час. Погіршується пам'ять. Можлива неуважність. Частіше чергуйте розумову та фізичну працю. Повноцінно спіть.

08–09 Протипоказані операції на судинах. Є небезпека розвитку тромбофлебіту. Можуть оніміти деякі ділянки тіла. Не засиджуйтеся на одному місці. Знаходьте час прогулятися на свіжому повітрі.

10–11 Бережіть стопи від травмування. Носіть зручне взуття. Зачекайте видаляти родимки й інші нарости на тілі. Зробіть профілактику захворювань серцево-судинної системи. Стимулюйте кровообіг.

12–14 Частіше турбуватиме головний біль. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Не можна глибоко очищувати шкіру, видаляти вугрі. Пильнуйте на автошляхах. Попереджайте аварійні ситуації.

15–16 Бережіть горло від застуди. Намагайтеся мовчати. Не час розпочинати лікування захворювань щитоподібної залози. Остерігайтеся падіння з висоти. Є небезпека зміщення хребців. Лікування грибкової інфекції буде вдале.

17–19 Молодик. Нагадають про себе старі травми суглобів і зв'язок. Виникатиме запалення та набряки. Частіше турбуватимуть судоми. Пильнуйте в басейні.

20–21 Сонце перейшло до знаку Рака. Загостряться прояви вегето-судинної дистонії. Підвищиться тривожність, порушиться сон. Намагайтеся підтримувати емоційну рівновагу.

22–24 Зменшуйте навантаження на серце. Праця може викликати задишку й посилене серцебиття. Зачекайте з тренуваннями. Не захоплюйтеся тонізуючими напоями. Бережіть сили.

25–26 Протипоказані операції на органах черевної порожнини. Загостриться запалення кишечника. Дотримуйтеся дієти. Робити татуювання і проколи на тілі не можна. Вони викликатимуть нагноєння.

27–28 Підвищується схильність до алергії. Можлива задишка. Не варто підбирати нової косметики, фарбувати волосся. Астматики переживатимуть часті напади.

29–30 Особливо вразлива система травлення. Не переїдайте. Проте й голодувати цього дня не можна. Не захоплюйтеся важкими та гострими стравами. Утримайтеся від алкоголю. Пийте мінеральну воду.

Зараз ви читаєте новину «Не можна видаляти родимки і нарости на тілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі