пʼятниця, 21 жовтня 2011 07:30

Гнійні рани діабетиків заживляє оксид азоту

Автор: фото надане медцентром ”ОЛГЕРД”
  З апарата ”Плазон” лікар направляє на рану струмінь оксиду азоту. Газ знімає біль, убиває мікроби, припікає відмерлі тканини й відновлює судини
З апарата ”Плазон” лікар направляє на рану струмінь оксиду азоту. Газ знімає біль, убиває мікроби, припікає відмерлі тканини й відновлює судини

У киянина Валерія Харченка, 56 років, діабетична стопа. Від цукрового діабету в чоловіка не заживала гнійна рана на великому пальці ноги. У таких випадках ампутують палець, а часом і ногу, якщо розвивається гангрена. Щоб не стати калікою, Валерій Харченко випробовував усі способи лікування. Рана затяглася й повністю зарубцювалася після двомісячного лікування оксидом азоту. Це газ NO, який утворюється від розщеплення кисню апаратом "Плазон".

— З апарата лікар направляє на рану струмінь NO. Газ знімає біль, убиває мікроби, а по краях рани припікає відмерлі тканини й відновлює судини. Вони стають живі й еластичні. Відновлюється кровообмін. Рана підсихає й зарубцьовується, — пояснює принцип лікування методом NO-терапії головний лікар медичного центру "ОЛГЕРД" Петро Кучеренко, 53 роки. — Не було випадків, щоб ми не зарубцювали рану. Незалежно від її розмірів і стану гниття.

Окис азоту є в організмі людини. Він зсередини розширяє кровоносні судини, укріплює їх і робить еластичними. Завдяки цьому кров добре циркулює й живить клітини тканин м'язів і кісток людини. Тому лікування окисом азоту — це допомога організму відновити клітини на місці рани. NO вбиває мікроби й зупиняє гнійні процеси у прищах.

— Від прищів залишаються рубці. Їх випалюють під час лікування гнійників апаратом "Плазон". Окис азоту відновлює еластичність тканини, і шкіра повністю відновлюється. Від рубців і прищів не залишається й сліду. Незалежно від віку пацієнта й давності хвороби.

За допомогою окису азоту, завдяки відновленню судин і тканин, повному вилікуванню піддаються дерматити, псоріази, кон'юнктивіти, герпес очей, захворювання носоглотки (риніт, синусит, гайморит). NO проникає через шкіру, м'язи та відновлює тканини кісток і суглобів. Лікує їхні деформації — артрити, артрози.

— Пальці так повикручує, що пацієнт часом навіть ложку не може тримати. Обробляємо суглоби NO по хвилині на день. Місяць, максимум два, і людина бере пальцями зі столу голку.

Окисом азоту не можна лікувати більше ніж хвилину. Цього достатньо, щоб результат був помітний навіть після першого разу. Рани та дерматити середньої тяжкості виліковуються за 10 сеансів. Легкі — й за п'ять.

Адреса медичного центру "ОЛГЕРД": бульв. Акад. Вернадського, 36. Тел.: 0(44) 422 95 05, 0(44) 362 24 34.

www.olgerd.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Гнійні рани діабетиків заживляє оксид азоту ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі