четвер, 19 травня 2011 03:45

Географія "Біорегулятора": від села Пуків до Лос-Анджелеса

Автор: фото з архіву ІТО ”Нове в медицині”
  Лікуватись на ”Біорегуляторі” можна з дитинства
Лікуватись на ”Біорегуляторі” можна з дитинства

— Усього маємо 360 годин записів із розповідями наших пацієнтів, — розказує Людмила Таршинова, генеральний директор Інституту технологій оздоровлення "Нове в медицині".

До його складу входить медичний центр "Біорегулятор". — Ефективність об'ємного пневмопресингу — методу лікування за допомогою "Біорегулятора" — підтверджена численними клінічними дослідженнями, проведеними у провідних науково-дослідних установах. Приміром, працівники антарктичної станції "Академік Вернадський" позбувалися депресії, стресів, захворювань органів зору та різних травм — переломів, розтягнень і розривів зв'язок тощо. В Інституті хірургії та трансплантології імені Шалімова досліджували вплив пневмопресингу при судинних захворюваннях кінцівок: облітеруючий ендартеріїт, атеросклероз, варикоз, тромбоз глибоких вен, діабетична ангіопатія, лімфостаз, а також хронічна венозна недостатність, обумовлена недостатністю клапанного апарату вен. Останнє захворювання не лікують у жодній країні світу, лімфостаз ще не навчилися лікувати терапевтичним методом, а в нас по цьому діагнозу добрі показники. Зараз до нас приїздять із Магадана, Москви, Лос-Анджелеса, різних міст Німеччини, Ізраїлю. У харківському Інституті неврології та психіатрії довели ефективність лікування таких захворювань, як остеохондроз, гіпер- та гіпотонія, постінсультні парапарези, дисциркуляторна енцефалопатія. Це лише короткий перелік наукових досліджень, проведених ІТО спільно з вітчизняними ученими та медиками. Робота триває. Усю інформацію стосовно методу об'ємного пневмопресингу, лікування за допомогою "Біорегулятора-ОО4М", придбання його та апарату "Біорегулятор Біо-1" для домашнього використання можна одержати на семінарах, які щосуботи непарного числа місяця проводить розробник цих приладів Ігор Вікторович Таршинов.

Адреса ІТО "Нове в медицині" та центру "Біорегулятор":

Київ, вул. Толстого, 9а.

Тел.: 0(44) 235 83 77,

537 23 32.

Е-mail:

[email protected]

www.itohealth.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Географія "Біорегулятора": від села Пуків до Лос-Анджелеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі