понеділок, 31 серпня 2020 07:46

9 вересня загостряться хвороби легень

Медичний гороскоп на вересень

1–3 Місяць уповні. Не переохолоджуйте ступні. Не сідайте на холодну поверхню. Можуть нагадати про себе цистит і запальні хвороби репродуктивних органів.

4–5 Організм гостро реагуватиме на зміни атмосферного тиску. Почастішають напади головного болю. Уникайте стресу. Попийте вранці заспокійливе.

6–8 Можливе загострення хронічного фарингіту. Бережіть голосові зв'язки. Відкладіть хірургічне втручання у ділянці горла. Розпочніть лікування безпліддя.

9–10 Загострюються захворювання легень. Цього дня паління особливо небезпечне. Хворим на астму слід поберегтися. Не носіть важкого. Вразливі будуть кисті. Можливі вивихи та розтягнення зв'язок.

11–13 Заберіть з раціону спеції, що подразнюють слизову шлунка. Не провокуйте розвиток виразкової хвороби. Операції на грудях краще відкласти. Не проводьте корекцію зору.

14–15 Укріпіть нервову систему. Частіше робіть перерви в роботі. Це запобігатимете загостренню серцево-судинних захворювань.
16–17 Останній день місячного циклу. Молодик. Уповільнюється перистальтика кишок. Можливі закрепи. Догляду потребуватимуть лежачі хворі.

18–19 Ускладниться перебіг урологічних хвороб. Дотримуйтеся порад лікаря. Відмовтеся від вживання алкоголю. Відкладіть косметичні операції.

20–21 Підвищується здатність завагітніти. Почніть лікування хвороб верхніх дихальних шляхів. Розпочніть загартовування.

22–23 Розвивайте гнучкість суглобів. Погіршується прохідність жовчогінних протоків. Знижуйте навантаження на печінку. Їжте більше овочів.

24–25 Остерігайтеся падінь. Не займайтеся важкою фізичною працею. Частіше траплятимуться переломи кісток і травми зв'язок.

26–28 Стимулюйте повноцінний відтік крові з вен. Відпочивайте, піднявши ноги. Частіше турбуватимуть судоми.

29–30 Утримайтеся від екстремальних навантажень. Збільшується ламкість кровоносних судин. Підвищується ризик внутрішніх крововиливів.

Зараз ви читаєте новину «9 вересня загостряться хвороби легень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі