27 серпня очистіть організм від шлаків

Медичний гороскоп на серпень

1 Є небезпека захворіти на ангіну. Нагадає про себе тонзиліт. Робити операції в ділянці горла не можна. Сприяйте виведенню солей з шийних відділів хребта. Можливе погіршення слуху.

2–4 Частіше розправляйте плечі. Дихайте глибоко. Не працюйте тривалий час у задушливих приміщеннях. Зво­ложуйте повітря в кімнаті. Турбуватиме сухий кашель. Робіть інгаляції.

5–6 Правильно харчуйтеся. Хворим на виразку шлунка слід дотримуватися дієти. Ретельніше доглядайте за ротовою порожниною. Не допускайте зневоднення організму.

7–9 Молодик. Поставлені діагнози перевірте. Є висока ймовірність помилки лікарів. Різко коливатимуться показники артеріального тиску. Уникайте стресів.

10–11 Уповільнюється перистальтика кишок. Погіршується травлення та засвоєння їжі. Виникатиме дисбактеріоз. Поповніть мікрофлору кишечника. Запобігайте закрепам. Поранення супроводжуватимуться сильною кровотечею.

12–13 Найвразливіші будуть нирки. Можлива поява набряків. Стежте за вчасним виведенням рідини з організму. Відмовтеся від алкоголю. Не переохолоджуйте нижню частину тіла. У хворих на мігрень напади головного болю не відступатимуть.

14–15 Є небезпека зараження інфекцією, що передається статевим шляхом. Відкладіть похід до гінеколога. Робити аборти не можна. Збільшиться кількість харчових отруєнь. Ліки частіше викликатимуть побічні ефекти.

16–17 Посильте догляд за тілом. Підтримки потребуватиме печінка. Відмовтеся від гострих і смажених страв. Не зловживайте препаратами. Кров очищуватиметься повільно.

18–19 Підвищується ламкість нігтів. Робіть сольові ванночки. Фарбувати волосся не можна. Застосовуйте живильні маски для обличчя. Бережіть руки від дії знежирювальних речовин.

20–22 Не бажано проводити операцій. Можете втратити багато крові. Є небезпека отруєння парами бензину чи фарби. Уникайте пасивного куріння. Більше перебувайте на свіжому повітрі. Позбудьтеся шкідливих звичок.

23–24 Уваги потребує ендокринна система. Не варто вживати гормональні. Турбуватимуть тривожні сни. Приймайте ввечері заспокійливі ванни.

25–26 Проводьте вільний час у тренажерній залі, басейні, на стадіоні. Розпочніть курс масажу. Вдало пройде відновлення рухливості кінцівок. Остерігайтеся травмування голови. Можливі крововиливи.

27–29 Ускладнюється відтік жовчі. Можуть виникнути симптоми отруєння. Очистіть організм від шлаків. Перейдіть на полегшене харчування. Пийте більше чистої води.

30–31 Бережіть очі від травмування, потрапляння бруду на слизову. Через запалення може знизитися гострота зору. Будьте обережні на тренуваннях. Не бажані вправи на розтягнення зв'язок. Знижується еластичність тканин.

Зараз ви читаєте новину «27 серпня очистіть організм від шлаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі