Простату оздоровлюють цілющі трави

  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг

— Як тільки холоднішає, зразу повертається простатит. І щоб не робив, ніяк не можу вберегтися від того. По сім разів за ніч бігаю у туалет. При сечопусканні виникає біль. Часто ниє в попереку й паху, — розповідає 59-річний Андрій СОСНОВСЬКИЙ із Херсона.

Простатит найчастіше загострюється в осінньо-зимовий період. Через переохолодження знижується здатність організму протистояти інфекціям. Виникає запалення простати.

— Не можна ігнорувати прояви гострого простатиту. Бо за три-шість місяців перейде у хронічний. Тоді з'являються незворотні зміни в простаті. Передміхурова залоза збільшується й підвищується ризик гострого запалення, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Якщо проблеми не позбутися одразу, періодично нагадуватиме про себе болем при сечовипусканні.

Запущений простатит часто провокує розвиток аденоми. Це доброякісна пухлина, яка з часом може перерости у злоякісну.

— При перших проявах недуги раджу застосовувати мої натуральні засоби з цілющих трав і коріння. Вони виготовлені без хімічних складників, нетоксичні, тому не мають негативного впливу на організм.

У комплекс від простатиту входять мазь і бальзам, який потрібно пити. Цілющі трави знімають запалення простати й відновлюють її роботу. Зменшують біль у промежині, яєчках. Нормалізують сечовипускання.

— "Еліксир молодості для чоловіків" відновлює порушену потенцію. Збалансовує гормональний фон. У комплексі засоби вирішують проблему із простатою, допомагають зміцнити організм. При повному курсі захищають від повторного прояву простатиту.

— Завдяки травам Тетяни Павлівни позбувся не тільки простатиту, а й геморою, — продовжує Андрій Сосновський. — Із ним мучився понад два роки. А трав'яний комплекс від цієї хвороби допоміг мені за місяць зняти симптоми. Спершу притупився біль. А згодом зменшилися гемороїдальні вузли. Це навіть обстеження підтвердили. Тому всім раджу цілющі трави Тетяни Павлівни Радіонової. Вони поставили мене на ноги.

Свої засоби Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97 — вайбер

0(66) 044 08 98

0(93) 011 79 92

Інстаграм

tetiana_pavlovna_radionova

Зараз ви читаєте новину «Простату оздоровлюють цілющі трави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі