14 червня подбайте про серце

Медичний гороскоп на червень

1–3 Загостряться захворювання щитоподібної залози. Діабетикам слід стежити за самопочуттям. Можливі зміни в місячному циклі. Відкладіть прийом нового курсу гормональних препаратів.

4–5 Остерігайтеся опіків шкіри. Відкладіть візит до солярію. Не перегрівайтеся в гарячій ванні. Відмовтеся від алкоголю. Судини можуть не витримати різких перепадів тиску.

6–8 Останні дні перед Сонячним затемненням. Відмовтеся від важкої та жирної їжі. Налягайте на овочі й фрукти. Перевіряйте сумісність ліків. Не допускайте передозування. Збільшується ризик побічних ефектів.

9–10 Сонячне затемнення. ­Зростає тривожність. Більше ­відпочивайте на свіжому повітрі. Займіться аеробікою, пограйте у теніс, бадмінтон. Не робіть операцій на органах дихання.

11–13 Займіться профілактикою захворювань травної системи. Поповніть мікрофлору кишечника. Подбайте про здорове харчування. Не голодуйте. Вдалим буде лікування й протезування зубів.

14–15 Найвразливіша зараз серцево-судинна система. Уникайте стресів. Знижуйте фізичні навантаження. Кардіологічні хворі повинні мати ліки при собі. Частіше непокоїтимуть судоми. Будьте обережні на воді.

16–17 Зробіть глибоке очищення шкіри обличчя. Підберіть нову косметику. Видаліть мозолі та бородавки. Масажуйте стопи під час вечірньої ванни. Не носіть тісного взуття.

18–20 Відкладатимуться пісок і камені в нирках. Пийте більше чистої води. Можливе загострення циститу. Вагітним потрібен додатковий відпочинок. Не провокуйте передчасних пологів.

21–22 Відкладіть планові операції. Можливі великі крововтрати. Важко переноситимете наркоз. Уникайте випадкових статевих контактів. Зростає кількість венеричних хвороб. Остерігайтеся харчових отруєнь.

23–24 Знижується імунітет. Організм слабко протистоятиме інфекціям. Уникайте контактів із хворими. Займіться відновленням суглобів після травм.

25–26 Місяць уповні. Кістки потребують мінеральної підтримки. Не відкладайте лікування остеопорозу. Не допускайте різкого перепаду температури страв. Це може зруйнувати зубну емаль. Відкладіть візит до стоматолога.

27–28 Падає гострота зору. Більше гуляйте на природі. Не читайте перед сном. Займіться лікуванням очей. Робити офтальмологічні операції не варто.

29–30 Наростає тривожність. Важко утримувати емоційну рівновагу. Літніх людей може непокоїти безсоння. Починайте день із контрастного душу. Частіше відпочивайте.

Зараз ви читаєте новину «14 червня подбайте про серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі