середа, 06 квітня 2016 09:36

Топ 10 весільних забобон, які не можна порушувати

Топ 10 весільних забобон, які не можна порушувати

1. Найпопулярніша заборона - нареченому до весілля забороняється бачити шлюбне плаття, а вже тим більше майбутню дружину в ньому. Це обіцяє горе і нещастя в майбутньому, аж до розпаду союзу.

2. Нареченій не рекомендується до урочистого дня одягати всі частини наряду повним комплектом. А також наречена не повинна давати кому-небудь приміряти будь-яку деталь свого майбутнього образу. Особливо обручку, пише сайт "Наша мама"

4. Після викупу майбутньої дружини, подружжя повинне направлятися тільки вперед (до загсу або в храм) і не обертатися назад. В іншому випадку, якщо весілля і відбудеться, то шлюб протримає недовго.

5. В урочистий день молодята повинні фотографуватися тільки разом, ніяких самотніх фото. Так само вони повинні стежити за тим, щоб ніхто не намагався сфотографуватися між ними.

6. Нареченій не можна йти під вінець у відкритому взутті, краще класичні туфлі, інакше в заміжжі буде босяком.

7. Коли наречені заглядають разом в дзеркало, потрібно стежити, щоб ніхто не встав попереду них або між ними. Вважається, хтось із подружжя буде гулящим.

8. Молода не повинна випускати свій букет з рук аж до застілля. Та й у процесі трапези стежити, щоб ніхто його не торкався. І популярні дії передавати букет дружці або кидати незаміжнім навмання, також робити не варто. Він забирається додому і служить сімейним оберегом.

9. Під час застілля келихи у молодих не повинні залишатися порожніми інакше в сімейному житті їм доведеться сльози проливати. Також вони не повинні їсти з одного посуду або один у одного з тарілки - це загрожує в майбутньому частими сварки і розладами.

10. Наречений повинен стежити за фатою нареченої. Її ніхто не повинен торкатися, аж до моменту зняття. І на противагу існуючій думці, що фату повинна знімати свекруха, її знімає чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Топ 10 весільних забобон, які не можна порушувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі