неділя, 11 лютого 2024 22:50

Сім дій, які блискавично зіпсують перше враження під час знайомства

Сім дій, які блискавично зіпсують перше враження під час знайомства
Речі, які не можна робити під час знайомства. Вони зіпсують враження Фото: pinterest

Перше враження формується за сім секунд після зустрічі з людиною.

Якщо його не зруйнувати поширеними помилками під час знайомства, це збільшить шанси знайти другу половинку, товариша чи нову роботу. Що не варто робити і говорити, розкаже Gazeta.ua.

Які дії псують перше враження

Забути ім'я

При знайомстві скажіть в голос : "Привіт, Ольга! Приємно зустрітися з вами". Для людини найважливіше слово - це її ім'я.

Перебирання пасм волосся

Гра з волоссям може послати неправильний сигнал людині, з якою ви розмовляєте. Часто торкання волосся свідчить про флірт, тривогу, низьку самооцінку, стрес і дискомфорт.

Відволікаючі звуки

Тупання ногою, постукування пальцями або розтріскування суглобів пальців, можуть дратувати і відволікати інших. Це вказує на нервозність, роздратування або нетерпіння.

Задавати особисті питання людині, яку ви бачите вперше

До таких зазвичай належать сім'я, особисте життя, заробіток, вірування.

Постійно відводити погляд

Для встановлення довірливих стосунків важливий візуальний контакт. Водночас надто пильний погляд може налякати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не треба говорити чоловіку, щоб зберегти стосунки

Навмисне привертати увагу

Неприродна поведінка проявляється у безпричинному сміху, невиправдано підвищених інтонаціях і частому вживанні ввічливих слів.

Будьте собою

Це найкращий спосіб уникнути незручних ситуацій. Природна та невимушена поведінка переконує ваших майбутніх партнерів у тому, що ви чесна та надійна людина. Маєте гарне почуття гумору, то не приховуйте його. Якщо занадто балакучий, пригальмуйте та уважніше слухайте інших.

Перше побачення завжди хвилююче. Хочеться справити враження на партнера. Але не тільки зовнішній вигляд на це впливає. Вилику роль грає етикет.

Є базові правила етикету, яких варто дотримуватись у будь-якій ситуації, навіть якщо партнер не сподобався і вам хочеться якнайскоріше втекти з побачення.

Зараз ви читаєте новину «Сім дій, які блискавично зіпсують перше враження під час знайомства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі