неділя, 12 травня 2024 01:00

Еротичні книжки й обмін бажаннями: психологиня порадила, як урізноманітнити сексуальне життя

Еротичні книжки й обмін бажаннями: психологиня порадила, як урізноманітнити сексуальне життя
Наталія Єжова поділилася, як урізноманітнити сексуальне життя. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Психологиня та сексологиня Наталія Єжова назвала способи, як урізноманітнити секс. Вона розповіла, як додати вогню в інтимне життя.

Ведуча реаліті "Екси" на "Новому каналі" поділилася, що спочатку варто обмінятися з партнером бажаннями.

"Візьміть аркуш паперу й напишіть 10 бажань. Обміняйтеся та подивіться, що збіглося. З цих пунктів і варто розпочинати. Такий варіант підходить тим, кому не зовсім зручно вголос обговорювати сексуальне життя", - пояснила вона.

Можна переглянути еротичні стрічки або ж читати книжки з еротичним підтекстом.

"Важливо розуміти, що йдеться не про порно, а саме про еротичні фільми. Тому що в такому кіно можна побачити сценарії, відчути сюжет, обговорити його і ще дофантазувати. І після такого кіносеансу є легке збудження і немає такого сорому, що може бути після порно. А під час читання в голові спливатимуть картинки, які можна реалізувати з партнером", - прокоментувала психологиня.

Ще одним варіантом є закупи в секс-шопі.

"Варто сходити на екскурсію до секс-шопу й придивитися щось для себе й партнера. Під час вибору не бійтеся попросити про допомогу консультанта - це його робота", - зауважила Єжова.

Також варто пройтися "Камасутрою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діагностика стосунків і агресія в потрібний напрям: чому закоханим варто займатися танцями

"Здається, що вже спробували всі пози, але навіть кут нахилу, трохи піднятий або опущений таз, можуть дати нові відчуття", - додала вона.

Психологиня й сексологиня Наталя Єжова розповіла, про що її найчастіше запитують сімейні пари. Вона відповіла на п'ять найпоширеніших питань про інтим у шлюбі.

Зараз ви читаєте новину «Еротичні книжки й обмін бажаннями: психологиня порадила, як урізноманітнити сексуальне життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі