середа, 15 лютого 2012 10:46

Різні сексуальні темпераменти можуть зруйнувати шлюб

Різні сексуальні темпераменти можуть зруйнувати шлюб

Сексуальне життя в подружжя буде нормальним, коли чоловік і жінка належать до одного типу сексуального темпераменту.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів Ігор Горпинченко, генеральний директор українського інституту сексопатології та андрології.

"З біологічної точки зору краще, коли подружжя утворюють представники одного сексуального темпераменту. Вони мають однакову потребу в сексі, нікому не доведеться переступати через себе.

Нормально, коли в жінки слабий темперамент, а в чоловіка сильний. Жінка адаптується і навчиться за короткий час отримувати задоволення. Гірше, коли жінка має сильний темперамент, а чоловік слабкий. Жінка хоче займатися сексом часто, а чоловік не може їй цього дати. Насилувати якийсь час він себе зможе, але  потім організм дасть збій", - сказав він.

"Якщо подружжя утворили представники різних сексуальних типів, засмучуватися усе ж не варто. Коли є кохання, можна подолати усі труднощі", - додав Ігор Горпиченко.

Є три типи сексуальних темпераментів - сильний, середній і слабкий.

"Представники першого типу рано починають статеве життя і пізно його завершують. В них кількість статевих актів на добу може досягати 10. В таких людей виробляється велика кількість тестостерону. Такі чоловіки невисокого зросту, коренасті, інколи лисі.

Люди зі слабким темпераментом пізно проявляють сексуальність. Якщо в осіб сильного типу інтерес до осіб протилежної статі проявляється у 14-15 років, та в представників слабкого -  у 18-20. Представники цього типу зазвичай високі і худі. Таким цілком достатньо сексу раз на тиждень. Цей тип характеризує раннє зниження сексуальної активності, воно починається вже у 45-50 років. Але для них це нормально, організм не протестує. Представників середнього типу характеризує щось середнє між сильним  і слабким", - розповів Ігор Горпиченко.

Зараз ви читаєте новину «Різні сексуальні темпераменти можуть зруйнувати шлюб ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі