пʼятниця, 29 січня 2021 23:46

Порадили, як правильно завершити стосунки

Порадили, як правильно завершити стосунки
В рішенні розійтись також не треба когось звинувачувати. Фото: pixabay

Коли пара вирішила розійтись, то краще не показувати свої емоції відразу, а піти мовчки, а згодом все обговорити аргументовано.

Перед остаточним розривом варто не забувати кілька правил, пише Cosmo.

Одне з них - не називати розрив паузою в стосунках. Так переважно роблять ті, хто були разом недовго. Також це притаманно людям, які зустрічалися, чи жили разом кілька років. Не слід мучити себе і партнера довгими завуальованими й віддаленими розмовами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правильний поцілунок та обійми: назвали рецепт покращення стосунків

Також другу половинку не треба попереджати про розмову. Тоді людина буде ходити з думками про те, що щось сталося.
Важливо не просити поради у друзів щодо розриву. Краще обговорити все в парі, закінчити відносини, а тоді вже при необхідності обговорити все з друзями.

В рішенні розійтись також не треба когось звинувачувати. Розмова повинна бути максимально спокійною, аргументованою та чесною.

Іноді розрив – це єдине правильне і гуманне для обох сторін рішення. Тільки перед тим обов'язково варто спочатку спробувати обговорити те, що хвилює. Може, все ще можна виправити.

Аби навіть не починати нічого спільного з тираном, варто навчитись розпізнавати його з самого початку. В таких людей є певні ознаки поведінки, за якою можна зрозуміти, які вони.

Зараз ви читаєте новину «Порадили, як правильно завершити стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі