четвер, 21 січня 2021 23:46

Правильний поцілунок та обійми: назвали рецепт покращення стосунків

Правильний поцілунок та обійми: назвали рецепт покращення стосунків
Обійми також грають важливу роль для покращення відносин. Фото: pixabay

Закохані, які перебувають в стосунках певний період часу знають, що їх треба постійно зміцнювати.

Існують надійні способи, як це зробити, пише cosmo.com.ua

Один з таких способів - поцілунок, справжній, глибокий і довгий тривалістю не менше 6 секунд. Дослідження виявили, що саме так потрібно цілувати партнера кожен день. Такий час поцілунку має бути, тому що це занадто довго, аби цілувати когось, хто не дуже подобається. Це означає, що мозок оцінює поцілунок як дзвіночок про важливість партнера і виникає безпечність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не затягуйте переписку: 4 секрети онлайн-знайомств

Обійми також грають важливу роль для покращення відносин. Партнера варто обійняти і не відпускати 20 секунд, або довше. Обіймати - значить міцно притиснути один одного і не зміщувати центр ваги. За цей проміжок часу тиск і пульс зменшуються, тривожність йде, а на зміну їй приходить гормон окситоцин. Як наслідок, довіра до партнера зростає разом з відчуттям безпеки.

Слід приділяти увагу один одному. Щоб були тільки ви двоє, без соцмереж і роботи. Можна цілуватись, обійматись, говорити. Уміння цікавитися справами, слухати і чути один одного дарує відчуття своєї значущості і важливості.

Доволі часто, коли пари розлучаються, то пояснюють це тим, що "не зійшлись характерами". Стосунки - це щоденна праця, тому вчені знайшли головний секрет щасливих відносин.

Зараз ви читаєте новину «Правильний поцілунок та обійми: назвали рецепт покращення стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі