четвер, 23 вересня 2021 15:55

Пацанка і матуся: яких жінок чоловіки люблять найбільше

Пацанка і матуся: яких жінок чоловіки люблять найбільше
У багатьох дівчат є період, коли вони надають перевагу хлопчачій компанії, а не дівчачій, але у більшості він закінчується до підліткового періоду. Фото: pixabay

Деякі жіночі темпераменти найбільше приваблюють чоловіків.

"Дівчина-пацанка" - один із них, пише nashamama.

У багатьох дівчат є період, коли вони надають перевагу хлопчачій компанії, а не дівчачій. Але в більшості він закінчується до підліткового періоду. Але є і ті, хто залишається пацанкою і після цього віку.

"Дівчина-матуся" - темперамент для хлопців, які шукають тиху гавань. Вона завжди готова нагодувати, пожаліти й бути терплячою.

"Дівчина-коханка" - протилежний темперамент до дівчини-матусі. Їй потрібні бурхливі романи й чуттєві насолоди.

"Дівчина-вередлива дитина". "Хочу айфон", "я щось натиснула і все зникло" - популярні фрази з їхнього лексикону, а чоловікові приємно відчувати себе найрозумнішим і сміливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парам порадили, як дивитися фільми жахів

"Дівчина-партнер" може впоратися з проблемами, але якщо в неї не виходить, покличе на допомогу. Також підставить своє плече, якщо буде потрібна її підтримка.

У жінок є багато секретів, які вони приховують від чоловіків. 1. Вранці жінки виглядають гірше, ніж чоловіки. Адже часто в жінок на обличчі залишається вчорашній макіяж. 2. Жінки довго відстежують чоловіків у соцмережах. Але не лише чоловіків, але і їхніх колишніх. Так намагаються отримати більше інформації про партнера.

Зараз ви читаєте новину «Пацанка і матуся: яких жінок чоловіки люблять найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі