вівторок, 21 вересня 2021 14:23

Парам порадили, як дивитися фільми жахів

Парам порадили, як дивитися фільми жахів
Головні індикатори страху – артеріальний тиск і розмір зіниць – менше проявилися у пар, що трималися за руки в момент перегляду фільмів жахів. Фото: pixabay

Щоб отримати менше стресу під час перегляду фільму жахів, треба триматися за руки із коханим.

Дослідники виміряли рівень стресу в 83 пар, які дивилися невеликі фрагменти з фільмів жахів і нейтральних фільмів під час експерименту, пише knowledge4policy.

"Ці відео спричиняли стресову реакцію. Однак були значні відмінності між ситуаціями, коли пари підтримували й не підтримували одне одного. Також ми зафіксували залежність від якості стосунків", - зазначив автор дослідження Тайлер Ґрафф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстокі жарти: як розпізнати емоційне насильство в парі

Головні індикатори страху - артеріальний тиск і розмір зіниць - менше проявилися в пар, що трималися за руки під час перегляду фільмів жахів. Найменший стрес також відчували пари, які були в міцних стосунках. Це означає, що в стресових ситуаціях тактильний контакт із близькою людиною допомагає подолати страх.

Найголовніший час для пари впродовж дня той, який вони проводять у ліжку перед сном. Але часто закохані роблять одні й ті ж помилки, які можуть коштувати їм шлюбу. Одна з них: чоловік і жінка вкладаютсья в ліжко в різний час.

Зараз ви читаєте новину «Парам порадили, як дивитися фільми жахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі