вівторок, 04 вересня 2012 15:46

Характер чоловіка легко визначити за волоссям

Характер чоловіка легко визначити за волоссям
Фото: hairstylezone.com

Є така прикмета, що чоловік із лисиною на потилиці викачав її на чужих подушках. Це підтверджує перукар із 40-річним стажем Надія Хавруцька з Вінниці. Добре знає своїх клієнтів, бо з більшістю живе в одному селі.

"В тих, хто гуляє з розумом, лисини на скронях. Вони весь час метикують, якби їхні зради не випливли на зовні. Ото й випливають лисини з обох боків", - каже.

Лисини радить приховувати стрижкою, а не відрощувати довгі пейси й накривати ними лису голову.

"Це помилка чоловіків, коли вони прилизаним жирним волоссям з боків накривають лисину. Вона тоді ще більше кидається в очі. Вітер повіє і на голові 20-сантиметрова антена піднімається. Всі зразу звертають на це увагу. Залишки кіс навколо та, в кого є, по середині лисини, треба обстригти до сантиметра. Тоді воно зливається все разом і таке враження, що по всій голові коротке волосся".

Переконалась, що коси й характер схожі. У вередливих і непостійних чоловіків на потилиці віхоли.

"В жорстоких чоловіків, без жалості в душі, волосся жорстке. Знаю, що вони, буває, б'ють своїх жінок".

У прямолінійних чоловіків такі ж рівні коси. М'які - у покладистих. Крутяться - у добрих. Стирчать в різні боки - у незібраних.

"Якщо в чоловіка волосся лежаче, нависає над лобом, як стріха, то він нічого особливого в в житті не доб'ється і високо не підніметься. У цілеспрямованих й вольових - густі, грубі й рівні коси".

Зараз ви читаєте новину «Характер чоловіка легко визначити за волоссям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі