середа, 06 квітня 2016 19:13

Чоловіча логіка: як зрозуміти коханого

Чоловіча логіка: як зрозуміти коханого

Якби жінки хоч трохи розуміли чоловічу логіку, наскільки менше було б невдалих шлюбів та покалічених жіночих доль. Спробуємо хоч трохи розібратися, що являє собою чоловік взагалі, і ваш обранець зокрема. Можливо, це допоможе вам отримати відповідь на головне жіноче питання: як зрозуміти чоловіка, пише kafedam.pp.ua

Перш за все, в будь-якому чоловікові вдало співіснують три особи: перший - це той, який говорить, другий постійно думає про секс, а третій щиро хоче сподобатися коханій жінці. Ці три особи роздирають нещасного на частини. Цим і пояснюється те, що чоловіча поведінка нам, натурам цільним, здається, нелогічною. А сам чоловік іноді виглядає дурнем. Три складові можуть тягти чоловіка до трьох абсолютно різних жінок. А нам належить розібратися, з якою саме особою ми на даний момент маємо справу.

Щоб зрозуміти чоловіка, потрібно уважніше придивися до того, що він робить.

Він не говорить ні слова про кохання, але намагається бачити вас як можна частіше? Він заради вас готовий змінити найважливіші свої плани? Він хоче познайомити вас зі своїми родичами? Все це ознаки того, що він вами по-справжньому дорожить.

Якщо ж чоловік тільки красиво говорить про неземне кохання. Але ви при цьому не знаєте, як звуть його маму, а у відповідь на прохання познайомити вас лише здивовано знизує плечима, то він не збирається, будувати з вами ніяких серйозних стосунків.

ЧОЛОВІЧА ЛОГІКА
Часто ми, жінки робимо неправильні висновки з чоловічих слів і вчинків. Ну, ось, наприклад: ваш чоловік дзвонить вам в пів на третю години ночі і каже: "Кохана, я жити не можу без тебе, приїжджай швидше до мене". І жінка мчить ловити таксі, твердо впевнена в тому, що все це свята правда. А ось і ні. Сон коханої жінки - це святиня, жоден чоловік не посміє його порушити, навіть якщо йому дуже самотньо. У даному ж випадку його абсолютно не хвилює, що ви, не відпочинете. Що з вами взагалі вночі може трапитися щось погане. Він любить виключно себе і просто піклується про своє чоловіче здоров'я. А ви йому потрібні лише в якості сексуального партнера. Хочете перевірити? Скажіть йому, що зараз приїдете, а самі залишіться вдома. Подивіться, що з цього вийде і зробіть висновки. До речі, такий вчинок хороший ще й тим, що змусить його думати про вас.

Взагалі, уважніше придивляйтеся до таких речей і намагайтеся оцінювати їх об'єктивно. Не заважає іноді і поцікавитися думкою подруг: з боку, як кажуть, видніше. Зрозуміло, людські стосунки не можна укласти в певну схему, і ніхто вам не дасть вичерпної відповіді на ваші питання. Але все ж, погляд з боку - це привід замислитися.

І пам'ятайте, витративши певний час і проявивши терпіння можна навчити чоловіка, який щиро тебе любить, красиво говорити про кохання. Але чоловіка, який говорить порожні слова про кохання, полюбити вас не змусять ніякі сили в світі.

Читайте також: Переваги і недоліки цивільного шлюбу

Зараз ви читаєте новину «Чоловіча логіка: як зрозуміти коханого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі