четвер, 24 січня 2008 14:13

Від горілки з лимоном не буде похмілля

Наталія Дочинець, 45 років, із Мукачевого на Закарпатті до горілки подає солоні лимонні кружальця. Рецепт їй розповіли знайомі угорці.

— Ріжу лимон кружальцями, на нього тру плавлений сирок, а зверху посипаю дрібно порізаними горіхами, — пояснює Наталія. — Це найкраща закуска до горілки. Літр можна випити і не сп"яніти.

Каже, читала в журналі, що алкоголь треба запивати лимонним соком, тоді похмілля не буде.

Зараз ви читаєте новину «Від горілки з лимоном не буде похмілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі