понеділок, 20 жовтня 2014 07:50

У половинки перців кладуть курку

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.vashvkus.ru
  Перці з куркою їдять одразу, поки не охолонув бекон
Перці з куркою їдять одразу, поки не охолонув бекон

— Простий, але дуже смачний рецепт дізналася у придорожньому кафе, коли їхали до Молдови, — каже вінничанка Леся Рудько, 26 років. — Офіціантка запевняла, що це молдовська страва. Випитала рецепт і тепер готую вдома.

П'ять болгарських перців ріже навпіл, хвостики залишає. Виймає насіння. Натирає на тертці 150 г сиру. На деко, застелене фольгою, кладе перці. В кожну половинку насипає сир.

Для маринаду в мисці змішує 2 ст. л. соєвого соусу, по 1 ст. л. гірчиці в зернах і меду. Додає 3 ст. л. олії. Присипає сушеною паприкою та солить. 400 г курячого філе нарізує кубиками і залишає в маринаді на півгодини. Духовку розігріває до 180°C.

— Як замаринувалося, кладу м'ясо у половинки перців. На нього моцарелу, по два кружечки. Обмотую смужками бекону і в духовку на півгодини. Їсти краще одразу, поки не охолонув бекон.

Зараз ви читаєте новину «У половинки перців кладуть курку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі