понеділок, 02 липня 2007 16:38

У "мохіто" додають тростиновий цукор

33-річна киянка Наталія Яценко працює бухгалтером у столичному кафе-барі "Шніцель Хаус". Із коктейлів свого закладу їй найбільше подобається "мохіто".

— Для цього напою потрібні 50 грамів рому, 150 грамів спрайту, 50 грамів свіжовичавленого соку лайма, гілочка м"яти та цукор із тростини, — каже Наталія. — Його у коктейль кидаю за смаком. Якщо нема лайма, підійде сік  лимона.

Зараз ви читаєте новину «У "мохіто" додають тростиновий цукор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі