понеділок, 02 червня 2008 15:08

У бургер поклали фуа-гра

Найдорожчий бургер у британській історії кулінарії представила лондонським гурманам мережа ресторанів швидкого харчування "Бургер кінг". Продаватимуть новинку в закладах у центрі Лондона.

Бургер класу люкс виготовили з японської яловичини вагю і жирної гусячої печінки фуа-гра. Корів на яловичину вагю відгодовували найкращими травами, напували пивом, вином і саке. Щоб м"ясо було м"якше, спеціально навчені фермери робили тваринам масаж.

Коштує бургер 85 фунтів стерлінгів. Це майже 800 грн. Ціна звичайного — 2–4 (19–38 грн).

Зараз ви читаєте новину «У бургер поклали фуа-гра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі