— Після подорожі в Іспанію навчилася готувати традиційну сангрію. За основу там беруть червоне вино з цитрусами, — каже 36-річна киянка Христина Кришталь. — Смак фруктів довго відчувається на губах. Для більш міцного напою додають бренді.
У 3-літрову банку наливає 0,7 л червоного вина. Додає 0,5 л газованої мінеральної води. Сипле столову ложку цукру, перемішує. Миє по одному лимону, персику та апельсину.
— Замість апельсина часто кладу суницю. Можна заморожену.
Нарізає шматками. Викидає кісточки та кладе в банку до вина. Ставить напій на ніч в холодильник.
Розливає сангрію у склянки. Додає по два-три шматки льоду. Прикрашає краї склянок шматками фруктів.
×
Коментарі