вівторок, 30 серпня 2016 01:15

Сангрію настоюють ніч

— Після подорожі в Іспанію навчилася готувати традиційну сангрію. За основу там беруть червоне вино з цитрусами, — каже 36-річна киянка Христина Кришталь. — Смак фруктів довго відчувається на губах. Для більш міцного напою додають бренді.

У 3-літрову банку наливає 0,7 л червоного вина. Додає 0,5 л газованої мінеральної води. Сипле столову ложку цукру, перемішує. Миє по одному лимону, персику та апельсину.

— Замість апельсина часто кладу суницю. Можна заморожену.

Нарізає шматками. Викидає кісточки та кладе в банку до вина. Ставить напій на ніч в холодильник.

Розливає сангрію у склянки. Додає по два-три шматки льоду. Прикрашає краї склянок шматками фруктів.

Зараз ви читаєте новину «Сангрію настоюють ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі