понеділок, 25 червня 2007 15:26

"Русанівську" роблять з яловичини та сала

Прилуцький м"ясокомбінат "Мак-Бест" на Чернігівщині випустив кілька нових варених ковбас I сорту. Вони з"явилися в столичних магазинах.

— Наша нова ковбаса "Маестро" — варено-копчена в батонах, — каже директор м"ясокомбінату Галина Турчиненко, 40 років. — Ще одна новинка — "Русанівська". Вона теж варена з яловичини зі шпиком. За смаком схожа на "Лікарську".

Рекомендована ціна "Маестро" — 22 грн, "Русанівської" — 22,50 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Русанівську" роблять з яловичини та сала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі