понеділок, 27 квітня 2015 06:10

Редиску заправляють французькою гірчицею

— Із молодої редиски й картоплі роблять страву, яку можна їсти як друге і як салат, — каже Світлана Новікова, 45 років із Києва.

Відварює дві картоплини у шкірці й половину курячого філе в підсоленій воді. Ріже їх кубиками розміром, приблизно 1 см. Одну картоплину та п'ять редисок нарізає напівкільцями. Все перемішує у великій мисці.

— Заправляти салат можна і сметаною, і майонезом. Зверху посипаю зеленою цибулею. Для смаку можна додати французьку гірчицю в зернах.

Зараз ви читаєте новину «Редиску заправляють французькою гірчицею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі