четвер, 18 жовтня 2007 18:21

Палаючий коктейль п"ють через соломину

— Потрійний коктейль "Екстрим" у нас часто замовляють чоловіки, — каже бармен Алла Городнюк, 28 років. Вона три роки наливає пиво і готує алкогольні напої в барі "Пінта" у Запоріжжі.

Спершу у чарку наливає по 20 г текіли і "Спрайту". Потім накриває її келихом і перевертає.

— Бачите, суміш не витікає з-під чарки, — продовжує. — А зараз приготую коктейль "В-52". Для цього змішую по 20 грамів лікерів "Бейліс", "Калуа" і "Куантро".

Суміш вливає в келих із чаркою. Зверху доливає 15 г самбуки.

— Потім підпалюю, — ділиться Алла. — Коктейль швидко випивають через соломинку, поки горить.

Потім Алла швидким рухом перевертає келих і дістає чарку. Двічі стукає нею об барну стійку.

— Так отримуємо коктейль "Текіла-бум", — сміється. — Клієнт має одразу його випити.

Потрійний "Екстрим" коштує 40 грн.

Зараз ви читаєте новину «Палаючий коктейль п"ють через соломину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі