понеділок, 27 лютого 2017 00:05

Пінник із моркви смакує зі смаженими грибами

— Люблю моркву. Запікаю її та смажу. Готую котлети, — каже Наталія Олейченко, 62 роки, з Києва. — До речі, ніколи не кладіть у страву моркву, попередньо не підсмаживши її на олії. Бо тоді втрачається вітамін А.

1 кг моркви чистить і дрібно шаткує. Тушкує до готовності, щедро поливаючи олією.

— Стушковану моркву змішую з розмоченими в теплому молоці сухарями. Одержану масу пропускаю через м'ясорубку з густою решіткою. Підсолюю. Заправляю розтертими з цукром двома жовтками та кількома столовими ложками майонезу.

Викладає у змащений олією сотейник. Запікає.

— Можна подавати як солодку страву чи як гарнір. Їсти із сиром, поливати варенням, додавати сухофрукти. Чи навпаки — приготувати підливу з часником та смаженими грибами.

Зараз ви читаєте новину «Пінник із моркви смакує зі смаженими грибами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі