понеділок, 25 серпня 2014 00:00

Персики заливають шампанським

— Пунш — мій улюблений літній напій, — каже киянка Олена Москаленко, 23 роки. — Його ще мама готувала. Робити легко, а п'ється як компот. Цього року багато персиків, то роблю з них. Можна з яблук, груш чи динь.

Чотири великих персики ріже у велику миску. Додає по півсклянки чорниці, малини та листя м'яти. Заливає пляшкою рожевого шампанського. Закриває миску плівкою та ставить у холодильник.

— Настоюється не менше години, щоб фрукти ввібрали алкоголь. Та не більше. Щоб напій був міцніший, можна додати півсклянки горілки.

Зараз ви читаєте новину «Персики заливають шампанським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі