пʼятниця, 21 січня 2011 08:15

Огірок має розтанути у сковороді

— Подаю тушковану курку з кислим огірком до спагеті чи картоплі. Дуже цікава страва. Мені її подруга порадила, — говорить Людмила Маркова, 34 роки, з міста Умань на Черкащині.

Для приготування страви треба два шматки курячого філе, цибулину, морквину, яйце, борошно, кислий огірок та перець.

— М'ясо ріжу на чотири порційні шматки. Обмокаю їх у муці, в збитому яйці й обсмажую на олії до золотистої скоринки з обох боків. Поряд на ще одній пательні тушкую порізану кубиками цибулю, до якої за кілька хвилин додаю шматки обсмаженого філе і потерту на крупну тертку морквину.

Коли морква пустить сік, Людмила додає подрібнений кислий огірок.

— Маринований не підходить. Коли додаю огірок, сковорідку накриваю кришкою і тушкую на повільному вогні 10–15 хвилин. Огірки мають наче розтанути. Трохи можна поперчити, але солити не треба.

Зараз ви читаєте новину «Огірок має розтанути у сковороді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі