Ексклюзиви
пʼятниця, 21 січня 2011 08:15

Огірок має розтанути у сковороді

— Подаю тушковану курку з кислим огірком до спагеті чи картоплі. Дуже цікава страва. Мені її подруга порадила, — говорить Людмила Маркова, 34 роки, з міста Умань на Черкащині.

Для приготування страви треба два шматки курячого філе, цибулину, морквину, яйце, борошно, кислий огірок та перець.

— М'ясо ріжу на чотири порційні шматки. Обмокаю їх у муці, в збитому яйці й обсмажую на олії до золотистої скоринки з обох боків. Поряд на ще одній пательні тушкую порізану кубиками цибулю, до якої за кілька хвилин додаю шматки обсмаженого філе і потерту на крупну тертку морквину.

Коли морква пустить сік, Людмила додає подрібнений кислий огірок.

— Маринований не підходить. Коли додаю огірок, сковорідку накриваю кришкою і тушкую на повільному вогні 10–15 хвилин. Огірки мають наче розтанути. Трохи можна поперчити, але солити не треба.

Зараз ви читаєте новину «Огірок має розтанути у сковороді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути