понеділок, 01 вересня 2008 18:36

Огірки маринують з дубовим листям

— Консервовані огірки за рецептом від Надії Морозової смачні, тверді й солоденькі, — пише в листі до редакції Г. Г. Ліщенюк із села Вербівка Іллінецького району Вінниччини. Читачка розповідає рецепт.

На 14 склянок води жінка бере склянку оцту, шість столових ложок солі з верхом, вісім цукру. Маринадом заливає літрові банки з огірками. До кожної додає гіркий перець, дубове листя, три зубки часнику, гілку кропу, листя хріну, смородини, вишні. Наповнені банки ставить у каструлю з водою.

— Варю, доки огірки змінять колір, й одразу закручую, — ділиться Ліщенюк. Банки замотує в ковдру.

Зараз ви читаєте новину «Огірки маринують з дубовим листям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі