понеділок, 30 липня 2012 06:00

Морозиво збивають із коньяком

Вінничанка Катерина Окуленко, 38 років, у спеку охолоджується банановим коктейлем із коньяком і морозивом.

— Змішую в блендері стакан молока й півпачки простого пломбіру. Морозиво перед цим дістаю з морозилки й пару годин тримаю в холодильнику, щоб трохи підтануло. Збиваю кілька секунд. Стиглий банан нарізую великими шматками. Кладу у блендер і ще півхвилини збиваю. Додаю решту морозива й доводжу суміш до однорідності.

Потроху вливає дві столові ложки коньяку. Напій подає гостям у високих бокалах. Виходить три порції.

Зараз ви читаєте новину «Морозиво збивають із коньяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі