четвер, 06 грудня 2007 18:37

Міцне пиво п"ють у холодну пору

У київських магазинах з"явилося міцне пиво "Чернігівське Максимум". Його виготовляють без додавання спирту. Це восьмий сорт пива у лінійці ТМ "Чернігівське".

— Міцність пива "Максимум" — 10 відсотків. Воно найміцніше з того, що роблять в Україні, — каже бренд-менеджер компанії Вадим Ващенко, 31 рік. — У холодну пору міцне пиво частіше купують, ніж улітку. Тому й запустили наприкінці листопада.

"Чернігівське Максимум" розлите у традиційну скляну півлітрову пляшку з чорно-червоною етикеткою. Коштує новинка 3-4 грн.

Зараз ви читаєте новину «Міцне пиво п"ють у холодну пору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі