понеділок, 12 березня 2018 06:26

Манку для сирників розмочують у кефірі

— Сирники готую з шоколадом, — каже 43-річна Ніна Гресько з Полтави. — Кладу в середину шматок, а при смаженні він розтоплюється. А зверху буде хрустка скоринка з вівсяних пластівців.

Змішує 0,5 кг м'якого сиру, одне яйце, півсклянки цукру і 0,5 ч. л. ванільного цукру.

— У сирники всипаю несуху манку. Півсклянки крупи заливаю половиною склянки кефіру. Чекаю 5 хвилин, щоб набухла, й додаю до сиру. Так сирники будуть пишні.

Перемішує тісто до однорідності. Ламає на шматки 100 г шоколаду. Тісто розділяє на однакові кульки. Їх розминає в долоні на коржі, всередину кладе шматок шоколаду. Защипає краї і формує сирники. Обкочує їх у вівсяних пластівцях. У сковороді розігріває олію і обсмажує сирники з двох боків до готовності. Викладає на тарілку й посипає цукровою пудрою.

Зараз ви читаєте новину «Манку для сирників розмочують у кефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі