понеділок, 03 грудня 2012 05:45

Курку з хурмою їдять теплою

22-річна студентка Олеся Ведрик упродовж зими готує салат із курки з хурмою.

— Їла таке на дні народження одногрупниці. Так сподобався, що тепер всюди готую, щойно на базарі з'явиться хурма. Легкий, смачний і святково виглядає.

Чотири курячих філе відварює й нарізає кубиками. Солить, перчить і обкачує в борошні. Збиває яйце з 2 ст. л. молока. Висипає в тарілку 10 ст. л. кокосової стружки. Вмочує шматки м'яса в яйце з молоком, обкачує у кокосовій стружці й 3 хв. обсмажує в олії на середньому вогні.

— Нарізую кубиками чотири кружальця ананасу. Одну хурму — скибками. Склянку полуниць ріжу навпіл і викладаю до салату разом із хурмою й ананасом. Для соусу витискаю півлимона й скибку апельсина, розтираю у соку пів чайної ложки гірчиці. Приправляю сіллю, перцем, цукром і мускатним горіхом. Розмішую, доки не розчиниться. Додаю по дві столові ложки йогурту й соняшникової олії. Поливаю салат.

Прикрашає кокосовою стружкою та гілочками петрушки. Подає салат теплим.

Зараз ви читаєте новину «Курку з хурмою їдять теплою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі