пʼятниця, 04 листопада 2011 06:15

Коньяк для коктейлю горить дві секунди

— Друзі сміються, що я кавою чифірю, коли на стакан сиплю чотири столові ложки меленої, — каже киянин Олександр Зима, 27 років.

Варить у каструлі. Коли охолоджується, зливає в літрову банку без гущі. Додає банку згущеного молока та півлітра горілки. Накриває кришкою, збовтує й розливає друзям по стаканах.

Його дружина Юлія, 25 років, каву готує на коньяку зі спеціями.

— В емальовану каструлю кладу сухі шкурки з одного лимона й апельсина. Кидаю 4–5 гвоздик і стільки ж шматочків кориці й 20 кубиків цукру. Беру півсклянки коньяку, обливаю та підпалюю. Перед тим варю літр міцної кави. За 2 секунди гашу гарячим напоєм шкірки. Настоюю 5 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Коньяк для коктейлю горить дві секунди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі