четвер, 13 грудня 2007 15:49

Квасоля з дрібкою соди вариться швидше

Киянка Лариса Весела, 31 рік, на вечерю часто готує салат із квасолі. У холодильнику він може стояти два-три дні.

— Квасолю замочую зранку, перед роботою, — розповідає рецепт Лариса. — Гарячої води вона не любить, тому заливаю холодною. Квасоля не "морщиться" й за кілька годин стає м"якою.

Замочені боби швидко варяться. Час від часу киянка доливає в каструлю холодну воду, тоді квасоля буде готовою ще раніше. Дрібка соди теж пришвидшує варіння.

До звареної квасолі Весела додає засмажку на олії з цибулі та моркви. Дає охолонути й заправляє майонезом.

Зараз ви читаєте новину «Квасоля з дрібкою соди вариться швидше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі