У мережі столичних ресторанів швидкого харчування "Смачна картопля" з"явилася нова страва — гарячі реберця. Їх подають у медовому або часниковому соусі. Порція коштує 11,95 грн.
— Ми вирішили порадувати відвідувачів смачненьким, — розповідає Аліна, 19 років, менеджер закладу на Контрактовій площі. — Навіть не сподівалися на такий попит. Щодня у нас замовляють не менше як п"ять порцій.
Готують страву із напівфабрикату — відварених свинячих реберець. Соуси привозять готовими.
— Ми підсмажуємо м"ясо у вибраному відвідувачем соусі перед подачею на стіл, — каже Аліна. — У медовому воно буде темнішим, аніж у часниковому.
Готують реберця 8 хв. На порцію — одне, 14-сантиметрове. М"ясо м"яке і добре просмажене. У медовому соусі має солодкуватий присмак.
Коментарі