вівторок, 02 жовтня 2007 14:09

Для салату олію розігрівають і охолоджують

42-річна киянка Світлана Задрик щороку закриває на зиму до 10 банок салату "Столичний". Овочі купує на ринку, коли вони дешевшають.

— Беру сумки і з чоловіком ідемо на виноградарський базар, — ділиться Задрик. — Там багато домашніх овочів продають і ціна доступна.

Киянка купує по 3 кг помідорів, жовтого солодкого перцю, білокачанної капусти, огірків та цибулі. Ріже все соломкою, перемішує зі спеціями. Бере по 30 горошин духмяного перцю та гвоздики, п"ять лаврових листів, 300 г солі, склянку оцту.

— Салат заливаю олією, — каже жінка. — Але спочатку її розігріваю й охолоджую.

Суміш розкладає в півлітрові банки й стерилізує 20 хв.

Зараз ви читаєте новину «Для салату олію розігрівають і охолоджують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі