Грушевий глінтвейн варять на білому вині

— З груші можна приготувати безліч смачних коктейлів. Найулюбленіший — грушевий глінтвейн з білого вина, — розповідає 50-річна Ольга Івасенко з Житомира.

— У 250 мілілітрів білого напівсухого вина додаю дрібку мускатного горіха, кориці, кардамону, столову ложку меду та сік одного лимона. Вкидаю паличку кориці та дві груші, подрібнені скибками. Проварюю коктейль кілька хвилин на малому вогні, не доводячи до кипіння. Накриваю кришкою та настоюю 10 хвилин. Готовий напій проціджую в келихи крізь сито. Подаю теплим.

Також смачний грушево-яблучний коктейль із коньяком. Має пікантний аромат.

— Поєдную 300 мілілітрів коньяку, дві склянки грушевого та склянку яблучного соку. Розливаю в келихи й додаю по скибці груші. Можна вкинути по кілька кубиків льоду.

Зараз ви читаєте новину «Грушевий глінтвейн варять на білому вині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі