неділя, 09 грудня 2018 18:33

Жінки влаштували голу акцію протесту проти бренду Victoria's Secret
7

Учасниці протесту закликали збільшити різноманітність асортименту в індустрії моди
Фото: ЕРА
У протесті взяли участь жінки різних рас, кольору шкіри і статури
Жінки в нижній білизні вигукували гасло: «Мода підвела нас»
Приводом для протесту стало щорічне шоу бренду Victoria's Secret, яке відбулося 2 грудня в Нью-Йорку
Учасниці протесту закликали збільшити різноманітність асортименту в індустрії моди

У Лондоні група жінок у спідньому влаштувала акцію протесту біля магазину модного бренду жіночої білизни Victoria's Secret. Вони закликали збільшити різноманітність асортименту в індустрії моди.

Також учасниці акції увійшли в магазин бренду в нижній білизні з плакатами про "павших ангелів" і вигукуючи гасло: "Мода підвела нас", пише Daily mail.

У протесті взяли участь жінки різних рас, кольору шкіри і статури. Одна з протестувальниць вийшла на акцію після операції на кишечнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголена модель в образі тигра захищає тварин біля парламенту

Приводом для протесту стало щорічне шоу бренду Victoria's Secret, яке відбулося ввечері 2 грудня в Нью-Йорку. У шоу взяли участь зірки світового модельного бізнесу. Але директор з маркетингу компанії Ед Разек не обрав для шоу жодну з "плюс-сайз" моделей чи транс-моделей, через що користувачі соцмереж розкритикували його.

Екологи та активісти ГО "Єдина Планета" протестували біля Посольства Королівства Данії з вимогою зупинити переміщення небезпечних хутрових виробництв із Данії в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Жінки влаштували голу акцію протесту проти бренду Victoria's Secret». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі