понеділок, 24 травня 2021 12:12

Забуті тренди набувають популярності: які купальники вдягати влітку
6

"Все нове - це добре забуте старе". З минулого повертаються тренди наплетені купальники й не тільки.

Плетені бікіні, які були представлені в колекції Imaan Hammam 2017 року, знову на піку популярності, як і спорт-шик. Цього літа в тренді будуть купальники з колекцій минулих років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сукні, шорти, аксесуари: що взяти у відпустку

Купальник люрекс

Цьогоріч знову в тренді купальники, пошиті з тканини люрекс люкс, як було 2011 року. Готуйтеся зустріти на пляжах бікіні блискучих пастельних кольорів і м'яких тонів таких брендів, як Oseree, Isa Boulder, Sara Cristina та Maiyo.

Автор: Cara Cristina
  Цього літа у тренді купальники, які пошиті з тканини люрекс люкс
Цього літа у тренді купальники, які пошиті з тканини люрекс люкс

В'язані

Улітку 2021 року в'язані речі - неодмінний атрибут, від сумок-кошиків до готового одягу ручної роботи. Плетені бікіні є в колекціях багатьох дизайнерів, від Cult Gaia до Tom Ford.

Автор: samotuzhky.com.ua
  В'язані купальники - це маст хев літа 2021
В'язані купальники - це маст хев літа 2021

З принтом

У цьому сезоні вибирайте мікроквіти Sir або м'які абстрактні візерунки Fella в різноманітних двокомпонентних силуетах. Крім трендового анімалістичного малюнку популярні також класичний горошок, смужка, квіткові й тропічні візерунки. Також варто звернути увагу на оригінальні геометричні мотиви. Натхнення можна знайти, переглядаючи колекцію купальників від Versace.

Автор: shvi-dov.com.ua
  Купальники з принтами - це пік моди 2021 року
Купальники з принтами - це пік моди 2021 року

У стилі ретро

Як данина поваги ультражіночним силуетам 50-х років, на піку популярності знову опинилися цільні купальники без бретельок або верх із вирізом у формі серця. Краще, якщо вони будуть прикрашені вінтажним принтом: в горошок, морськими орнаментами, квітами й клітиною.

Автор: intimo.com.ua
  На піку популярності знову опинилися цільні купальник в ретро стилі
На піку популярності знову опинилися цільні купальник в ретро стилі

Спортивні купальники

Тренд, який не перший сезон тримається на піку й не збирається здавати своїх позицій. На тлі загальних модних тенденцій до спорт-шику моделі спортивних купальників у сезоні 2021-го набувають особливої актуальності. У них поєднується комфорт і свобода рухів з яскравими барвистими кольорами. Актуальні новинки шукайте в брендів від Ookioh до Ansea.

Автор: kupikupalniki.com.ua
  Спортивні купальники є зручними і стильними
Спортивні купальники є зручними і стильними

З відкритими стегнами

Тренд прийшов до нас із 80-х. Цього року дизайнери вирішили відкрити стегна й підняли горішню лінію бікіні до рівня талії. Такі фасони хоч і подовжують ноги, але, щоб зважитися оголяти потаємні місця, потрібна певна сміливість і розкутість.

Автор: modern-boutique.com.ua
  Тренд на купальники з відкритими стегнами прийшов до нас з 80-х
Тренд на купальники з відкритими стегнами прийшов до нас з 80-х
Літо треба зустрічати сміливо, легко та комфортно. Кольори одягу, як-от пісочний беж, небесно-блакитний, чи кришталево білий додадуть настрою легкості. Їх представили в колекції бренду MOTRYA. Дизайнери виділили 10 основних речей, які будуть необхідні модницям цього літа, щоб відчувати себе в трендах.
Зараз ви читаєте новину «Забуті тренди набувають популярності: які купальники вдягати влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі