понеділок, 30 вересня 2024 12:32

Не викидайте шкарпетки з дірками. Андре Тан розказав про новий тренд
3

Андре Тан розповів про смішні тренди світових брендів
Фото: Скріншот
Андре Тан розповів про смішні тренди світових брендів
Андре Тан розповів про смішні тренди світових брендів

Український дизайнер Андре Тан розповів про новий тренд від світового бренду Balenciaga.

У своєму Instagram стиліст зазначив, що зараз у моді шкарпетки з дірками.

"Не варто сприймати те, що ми бачимо на модних показах занадто серйозно. Тому що багато дизайнерів показують шок-контент. А усе інше те, що продається. У моєму списку номер один - це бренд Balenciaga. Я ще чесно не відійшов від браслету скотч за чотири тисячі євро. А тут вже нове...Ну що, дочекалися? Шкарпетки з дірками, тепер офіційно - це модно. Це новий тренд, на який ми усі так довго чекали. Тепер не треба хвилюватися через ваші старі шкарпетки. Тепер варто подбати, щоб в цих дірочках було видно ваш свіжий педикюр", - з гумором прокоментував чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що варто викинути з шафи цього року: головні антитренди осені

Підписники підтримали Андре Тана й почали жартувати у відповідь.

"Беру ножиці, йду робити Balenciaga", "У мене, як у майстра педикюру, тепер точно буде більше роботи", "На початку подружнього життя я з чоловікової шафи стільки тих Balenciaga викинула. Зараз був би модний", "Мій чоловік зацінить цей тренд", "Ну нарешті", - писали в коментарях.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Andre Tan (@andre_tan_official)

Спортивні штани - універсальний і зручний елемент гардеробу. У них можна подорожувати, тренуватися, відвідувати магазини, гуляти та навіть ходити на роботу, якщо дозволяє дрес-код. Gazeta.ua зібрала топові моделі цього сезону, у яких ви почуватиметеся не лише комфортно, а й стильно.

Зараз ви читаєте новину «Не викидайте шкарпетки з дірками. Андре Тан розказав про новий тренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі