вівторок, 04 квітня 2017 22:39

У моді знову 70-ті: як поєднати речі та розставити акценти
12

Мода на стиль 70-их: блиск, бахрома та оборки
Фото: pinterest.com
Мода на стиль 70-их: блиск, бахрома та оборки
Мода на стиль 70-их: блиск, бахрома та оборки
Мода на стиль 70-их: блиск, бахрома та оборки
Мода на стиль 70-их: блиск, бахрома та оборки

Світові дизайнери повернули у моду стиль 70-их. На кожному з показів мод прослідковувалися мотиви, що повертають нас у минуле. Напрямок асоціюється з любов'ю до свободи, можливістю експериментів в одязі та переходом жіночих фасонів в чоловічий гардероб. Основні тренди сьогодні - це пишні рукави, штани кльош, яскраві геометричні або рослинні орнаменти. Прямі або А-силуету сукні, вбрання максі з легких тканин, численність оборок та воланів - це все запозичене. Про це Gazeta.ua розповіла персональний стиліст, шоппер Вікторія Барва.

"Аби правильно скомбінувати речі, пам'ятайте головне правило - 70% - основа, 20% - доповнення та 10% - акцент. Також важливо не перевантажувати образ надмірністю рюшів та воланів. Плаття з легкої тканини та об'ємними рукавами варто доповнити стриманими аксесуарами, - сказала спеціаліст. - При створенні образу зверніть увагу на особливість фігури. З плечима ширшими за стегна, не варто одягати строкату сорочку з відкладним комірцем або модним нині бантом. Це додасть зайвого об'єму. Краще змістити акценти в нижню частину. Наприклад, надіти яскраві штани. Це урівноважить силует."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шарф скінні - наймодніший аксесуар теплого сезону

Вже декілька сезонів поспіль у фаворитах серед модників тримаються речі з металевим блиском. Дизайнери створюють аксесуари, одяг та взуття. Найпопулярнішими є срібні відблиски. Також у моді золото та бронза.

"З металевим блиском потрібно пам'ятати про почуття міри. Інакше ви ризикуєте виглядати вульгарно. Аби не промахнутися у виборі, віддайте перевагу матовим, пухким, темним або світлим тканинам. Взуття з блискучої шкіри не повинно надто блищати. Має створюватися ефект зістареного срібла або золота, - зазначила Вікторія. - Пам'ятайте про доречність - занадто блискучі речі актуальні для вечірніх заходів. Для денного образу ідеально підійдуть матові варіанти блиску."

У весняному сезоні смугастий принт тримається на модному олімпі. На відміну від попередніх віянь, сьогодні популярності набули речі з широкими смугами. Це створює візуальний ефект об'єму та надає одягу більше екстравагантності.

Зараз ви читаєте новину «У моді знову 70-ті: як поєднати речі та розставити акценти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі